Betaltjänster från oslagbara 1,75%

Låt dina kunder betala med kort, Swish, faktura eller i butik. Du får betalt på 3 dagar.

En smartare betaltjänst för servicebranschen

Med Boka Payments kan du ta betalt direkt i ditt bokningssystem. Låt dina kunder välja mellan betalsätt som Swish, kreditkort eller faktura och få pengarna insatta på ditt konto inom 72 timmar efter att tjänsten har levererats. Snabbt, tryggt och smidigt.

Vill du fortsätta ta betalt i butik för bokningar som kommer in via nätet? Inga problem, med Boka Payments kan du låta dina kunder betala för sina bokningar direkt till dig, Flexibelt. Det är vad vi kallar en smartare betaltjänst.

Skicka din ansökan här!

Välj klassisk serviceavgift eller modern bokningsavgift

Välj den prismodell som passar din verksamhet. Vi ger dig möjlighet att själv stå för serviceavgiften (1,75% + 2,50 SEK) av köpesumman, eller att låta slutkunden betala en fast bokningsavgift från 9:- per bokning. Med en bokningsavgift går hela köpesumman oavkortat till dig, en unik och efterlängtad möjlighet för service- och bokningsbranschen.

Boka.se är först i Sverige med att erbjuda bokningsavgifter på tjänster, en sedan länge populär möjlighet internationellt och inom branscher som biljettköp och bokning av boende.

Presentkort, en marginalförstärkare på frammarsch

Efterfrågan på presentkort växer varje år. Med Boka Payments får du möjlighet att sälja dina egna presentkort och få hela 98,25% av köpesumman utbetald till ditt konto inom 72 timmar. Vill du ha mer? Om du låter dina kunder betala en låg serviceavgift från 9:- per presentkort, så betalar vi ut hela presentkortsbeloppet till dig.

Presentkort var en bra idé innan Boka Payments, men vi nöjde oss inte med bra, med Boka Payments blir presentkort fantastiskt. För dig, och dina kunder.

Boka Payments omfattas av Boka.se och Youcal ABs allmänna villkor för säljföretag och specifika villkor för betaltjänsten.